Sakta Säkerhetsbutiken erbjuder alla som köper nya babyskydd ett återköpsgaranti.

Garantin ger dig tillbaka 50% av babyskyddets nypris minus en avgift för rengöring och besiktning. Av det pris du betalar i butiken får du alltså hälften tillbaka. Det finns en avgift på 250:- som betalas när du använder garantin.

Garantipriset gäller 9 månader från barnets födelsedatum. Du äger din stol och beslutar själv om du vill lämna tillbaka den, men vi lovar att köpa den till garantipriset.

För ytterligare detaljer, besök oss i butiken.

De babyskydd som kommer in går igenom rengöring och besiktning, återställs i babyläge och används i korttidsuthyrning, eller erbjuds till försäljning.

Babyskydd som köpts på annat håll kan nu lämnas in till oss, se villkoren nedan.

 

Många familjer behöver två bilbarnstolar samtidigt, när minsta barnet växt ur babyskyddet och första barnet fortfarande behöver en bakåtvänd stol. En del kanske frestas att vända första barnet för tidigt. Vår lösning är återköp för bilbarnstolar.

Systemet är mycket enkelt. Butiken köper tillbaka bilbarnstolar som sålts i vår butik för halva priset inom ett år från köpdatum, minus en avgift på 250:-. Du måste förstås spara kvittot, bruksanvisning, dynor och liknande, dock inte emballage. Om något har tappats bort kan du sälja tillbaka ändå, men vi gör ett avdrag så att vi kan ersätta delen som fattas.

Garanti kan användas fem år från inköpsdatum. Under år två, tre och så vidare faller stolen i värde, men inte så mycket. Vi drar av 300:-/år för åren efter år 1.

Återköpsgarantin gäller nu även för Big Babys kunder, dock med den skillnaden att man kan endast lämna in stolar när man köper nästa stol. Villkoren är dock lite annorlunda, se nedan.

Vad gäller för stol köpt på annat håll?

Sådana stolar tas också in. Men vissa villkor gäller:

1. Du måste ha köpt hos en fysisk butik. Internetbutiker kan skicka ut returer som nya, och de produkter kan skadas tack vare många hanteringar i paketsystemen.

2. Produkten måste ingå i vårt sortiment. Du kan se vad som ingår genom att studera utbudet på hemsidan.

3. Du måste ha köpt produkten för att kvittots pris ska gälla som utgångspunkt för garantin. Stolar som man fått på köpet kan lämnas men priset räknas utifrån Prisjaktens lägsta pris. Anledningen är att barnvagnsbutiker kan locka folk till att köpa barnvagnar med "Babyskydd på köpet, värde 5000:-". "På köpet" priset är alltså inget pris, så vi tar marknadspris som utgångspunkt vid sådana fall.

 

 



Om du har frågor om återköp är du välkommen att ringa eller besöka butiken. De stolar som kommer in används i vårt återköpsprogram eller säljs efter besiktning som begagnade, eller blir uthyrningsstolar. Bra för föräldrar och bra ur miljösynpunkt, anser vi.
Alla stolar som säljs hos oss får denna förmån: det framgår av din garantisedel, och året räknas från köpdatum. Det går också bra att sälja stolar tillbaka även efter längre tid, men då görs en individuell värdering.