Bilstolar är ofta lockvara i reklamen och på webbutiker. Men vi vill inte att föräldrarna ska behöva välja mellan ekonomi och vår kompetens. Alltså har vi prisgaranti.

Prisgarantin gäller när du sett i pris på varor som vi säljer

* en annons från en fysisk butik som finns i Stockholm
* ett pris hos en nätbutik (då räknas priset inklusive butikens ev frakt). Även rabattkoder hos andra gäller hos oss.
* ett emailerbjudande som riktats till dig av någon butik
* en rea hos Säkerhetsbutiken, som kommer inom 14 dagar från dess du köpt en stol till högre pris hos oss


Garantin gäller för samma modell, årsmodell och färg som annonserats på annat håll, och gäller under samma tidsperiod. Lika för lika gäller: om det kommer till frakten, så räknas pris som vara plus frakt. 

Enklast är att skriva ut erbjudandet, eller hemsidan. Det går också bra med en utskrift från Prisjakt som visar att varan finns i lager hos konkurrenten.

Det är ett vanligt knep hos en del s k webbutiker att sänka priset på varor som inte finns hemma. Alltså måste varan vara köpbar, hos den andra butiken. Det gäller också att vi har varan på hand: prisgarantin gäller inte för varor som inte ingår i vårt sortiment. Varor som finns i vårt sortiment är varorna du hittar på vår hemsida. Är varan slut i vårt lager får du ändå köpa och hämta ut varan så snart den kommer in.

Det går också bra att köpa på distans. Men om du ska åberopa t ex rabattkod från annat håll måste du först maila oss med detaljerna. Vi lägger in koden och skickar email när det är klart, i regel någon timme efter vi fått ditt mail. Det går också att ringa och be oss ta in en rabattkod. Använd Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller telefon 08-6502520.

Vi har ställt fram en dator i butiken som du kan använda för att kontrollera priserbjudanden. Vi bevakar våra konkurrenter dagligen: det kan du också göra hos oss!