Hembesök

 

Det finns två typer av hembesök. För kunder som vill ha huset "barsäkrat" kan vi skicka hem en utbildad tekniker som går igenom huset och föreslår ett åtgärdsprogram. Tanken är att ta bort de inslag i huset som kan leda till livslång skada, så tyngdpunkten blir på fall, brännskaderiskerna, och förvaring av kemikalier och läkemedel. Där ingår konkreta förslag på miljöanpassning. Kostnaden för besöket är 750:-, samt ett resetillägg på 150:- för kunder utanför tullarna. Vi kan också offerera själva anpassningen. Då ingår produkterna till de priser som gäller på hemsidan, och en timpeng för montören, som är 750:- per timme. Vissa inslag kan vara berättigad till s k RUT avdrag.

Den andra typen av hembesök gäller montering av produkter för barn i bil. Den typiska kunden har ärvt en bilbarnstol eller köpt på nätet, men känner sig osäker på monteringen. Då skickar vi hem en av butikens proffsmontörer som gör jobbet hos dig, på din parkeringsplats. Där har vi samma taxa, hembesökt kostar 750:- inannför tullarna och med tillägg 150:- för kunder bosatt utanför tullarna. När du har köpt på känd nätbutik kan vi utgå ifrån att produkten är hel och att alla monteringsdelar ingår. Har du köpt privat eller fått ärva en stol kan det vara klokt att undersöka om alla delar finns. Fattas till exempel monteringssats (vilket är vanligaste problemet) kan montören ta med sig och du betalar samma taxa som i butiken. Det finns en temperaturregel också, vi monterar inte utomhus när temperaturen är under 10 grader minus.

Samtliga priser för hembesök är ink moms och du kan betala montören med kontokort. Våra vanliga garantier och vilkor gäller även för hembesöksköp. Du kan boka hembesök för tider vardagar mellan 09:00 och 21:00. Uppge alltid vilken bilstol du köpt. Om du vill köpa stolen av oss, så kan du göra det i anslutning till besöket. Montören kan utfärda alla kvitton och garantiunderlag på plats.

För att boka hembesök, ring oss under öppetttider eller maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.